Wizard

Wizard is met 'pensioen' en woont sinds zomer 2008 bij onze zoon Patrick samen met Twister. Wizard heeft geweldige kittens voortgebracht met onze Ocimeiden en nu heeft hij recht op vrijheid een heerlijk rustig leven. Beide katers hebben het geweldig naar hun zin en Twister is helemaal opgefleurd bij Patrick. Het is fijn dat we de jongens kunnen bezoeken wanneer we willen want we missen de kanjers wel!

Onze dekkater ‘Moirai Fireworks’ roepnaam 'Wizard' uit de United States. Victoria Garvin heeft deze lieve prachtige kater in februari 2006 persoonlijk naar Nederland gebracht. Zijn vader is GC Sunstone Masai Witchcraft en zijn moeder Ch. Moirai Phaedra. Wizard is een prachtige grote kater met een geweldig lief karakter. Hij is een echte charmeur en hij gedraagt zich als een gentlemen wanneer de poezen bij hem op bezoek zijn. Hij heeft zijn eigen kamer maar hij is ook vaak buiten in de ren wat natuurlijk erg spannend is. Wanneer Wizard zijn katerbroekje aan heeft mag hij ook door het hele huis lopen zodat hij bij de anderen in de groep kan zijn. Hij kan met alle andere katten heel goed opschieten. Maar Chiara dat is echt zijn vriendinnetje ze kunnen het samen heel goed vinden.

Susy, Brandy en Chiara hebben al schitterende kittens van hem gehad en het zijn prachtige en lieve kittens met mooie grote spots. En de kleuren........ chocolate, cinnamon, lilac, silver chocolate en silver cinnamon spotted.

Victoria hartelijk dank voor deze geweldige kater!!

Meer foto's van Wizard

Hier onder wat foto's van Wizard, klik op de thumbnails voor een grote foto. Video's van Wizard video 2007 en video 2008