Chiara
 

CH Escoburg's Chiara

Onze legendarische Escoburg’s Chiara, haar ouders zijn Anórien's Alviarin (Lisa) en Moirai Sensation 2005.
Onze eerste ontmoeting met Chiara was op 25 juni 2006. We waren helemaal verkocht toen we haar zagen, een prachtig zilver chocolate poesje met mooie spots en een bijzonder contrast. Het nest bestond uit 3 katertjes en 2 poesjes.
Op 28 juli mochten wij haar eindelijk ophalen. Chiara is een dondersteen ze is voor niets en niemand bang en zet soms de hele boel op stelten. Maar gelukkig is ze net zo lief als dat ze ondeugend kan zijn.

Chiara heeft haar eerste nestje gekregen op 26 september 2007, ze is een geweldig lief moedertje. En ze heeft prachtige kittens gekregen waarvan we er 3 nog bij ons wonen Denzel, GiGi en Milla Moirai. Chiara prachtige kittens gekregen. Een aantal nakomelingen van Chiara zijn opgenomen in een fokprogramma in Nederland, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en Australië.

Helaas kunnen we niet alle onze lieve Ocicats houden en Chiara woont nu bij Henk en Els en heeft het reuze naar haar zin.

foto's van Chiara   video 26-12-2010

   

Chiara is uitgenodigd in 2008 om haar steentje bij te dragen aan het programma 'de Wereld van K3' en Martin Gaus vertelt over Chiara en de Ocicat.

Chiara ontmoet Martin Gaus in het tv-programma 'De Wereld van K3' video!!!!!

Het maken van een foto shoot voor in het kattenboek Over Dieren was ook erg leuk, Nanda Alstede heeft een prachtig artikel in het Mundikat Magazine geschreven en Nanda heeft schitterdende foto's gemaakt.

Kijk ook bij Ocikittens naar de foto's en de video's van de kittens.

Onderzoeken/testen  
HCM echocardiografisch onderzoek hart (normaal) 29-12-2008
PKD echografischonderzoek nieren (normaal) 29-12-2008
PRA DNA test (normaal) 20-01-2009