Brandy
 

Escoburg's Brandy

Escoburg’s Brandy is een kitten van Am.Ch. Halifax K-Paxx en
Am.Ch. Kuttoneth Dixy Dynamite. Brandy hadden we ook al gezien bij ons bezoek aan Susy. Brandy was toen al een hele ondernemende tante. Haantje de voorste bij alles wat ze deed. Bijzonder mooi was dit cinnamon poesje en net zoals Susy prachtige spots.

Pas op het allerlaatste moment werd bekend dat Brandy samen met haar zus Susy ook naar Zevenaar zou komen, dus van lang wachten voor ons was geen sprake (gelukkig maar). Ook Brandy is een van onze eerste fokpoesjes. Eenmaal bij ons thuis ging ze alles onderzoeken in tegenstelling tot Susy.

Brandy heeft al prachtige kittens gekregen samen met Wizard!!!!!
Kijk ook bij Ocikittens naar de foto's en de video's van de kittens.

       
Ze was al gauw goede maatjes met Twister (ook cinnamon) lag ook lekker bij hem te slapen. Nu rollebolt ze met iedereen. Ze is heel aanhankelijk en vindt knuffelen heerlijk. De twee meiden lopen ons steeds achterna en als ze ons ‘kwijt’ zijn beginnen ze hard te miauwen en dan roepen we ze, dan weten ze waar we zijn en komen op een draf naar ons toe.

Helaas is onze lieve Brandy op 26-3-2021 (16 jaar) overleden een week nadat haar geliefde maatje Spot (18 jaar) is overleden.

           
foto's van Brandy Testen : PRA DNA test 20-01-2009 (normaal)